Zoals gewoonlijk realiseren wij weer een plaats voor uw verblijf in de buurt van ons festival waar u uw caravan, camper, vouwwagen of tent kunt plaatsen. Afgelopen jaar was dit op voormalig campingterrein "Elfenmeer". Op dit moment is nog niet bekend of wij weer van "Elfenmeer" gebruik kunnen maken.

Wel kunnen we zeggen dat de plaats voor uw verblijf weer gerealiseerd gaat worden dichtbij het festivalterrein. Hieronder kunt u alvast reserveren.


Howdy Country vrienden,

Via dit formulier is het mogelijk om te reserveren voor overnachting bij ons festival.
(entreekaarten kunt u nu ook gelijk aangeven, hoeft niet meer apart)

Overnachting op de campingplaats is € 22,00 per plaats, per nacht, inclusief stroom.
Tevens is er toilet en douche aanwezig.

Wij vragen 2,50 euro administratiekosten


Campingreservering

Uitleg formulier


Camping regelement:

 • Wanneer u aankomt bij het festivalterrein moet u zich melden bij de receptie. Hier geeft u uw ingevulde aankomstformulier af en ontvangt u de envelop met de bestelde passe-partouts en parkeerkaart. De parkeerkaart dient u zichtbaar achter de ruit te plaatsen. U krijgt dan door de aanwezige organisatie een plaats op de camping toegewezen.
 • De drukste aankomstdagen zijn donderdag en vrijdag. Wilt u bij elkaar staan, spreek dan met elkaar een plek af waar u samenkomt om zo tegelijkertijd bij het festivalterrein te arriveren. Het is de bedoeling om aan te sluiten op de laatst aangekomen gast.
 • Om zoveel mogelijk plaats te creëren en de camping overzichtelijk te houden mag de auto niet bij de tent/caravan te blijven staan. Daarom vragen wij u deze op de aangegeven plaats te parkeren. Deze word u gewezen door de organisatie.
 • Het kampeerterrein is ‘s nachts afgesloten. Er bevindt zich bewaking op het terrein.
 • Het is toegestaan om uw hond mee te nemen. Deze dient te allen tijde op het terrein aangelijnd te zijn. Tevens dient u de hond buiten het terrein uit te laten.
 • U dient de passe-partout tijdens het festival weekend om uw pols te dragen, dit is voor de organisatie als bewijs dat u uw entreebewijs heeft voldaan.
 • Het is niet toegestaan om meegenomen etenswaar op het festivalterrein te gebruiken. In de feesttent en op het marktterrein is genoeg eten en drinken te verkrijgen tegen redelijke prijzen.
 • Indien BBQ/vuur korf is toegestaan dan alleen met bescherming onder de BBQ/vuur korf (niet direct op de grond) en een emmer water ernaast.
 • Vanaf donderdag is het mogelijk om gebruik te maken van de toiletten, douches en stroomvoorziening op de camping. U dient zelf toiletpapier en stroom van caravan/tent naar stroomkast mee te nemen. Probeert u wel de afname van stroom te beperken, dus niet teveel apparaten tegelijk te gebruiken.
 • Er is in de buurt van de toiletten ook een voorziening om uw chemisch toilet te legen, deze word aangegeven met de vermelding “Chemisch Toilet”
 • Uw huishoudelijk afval kunt u deponeren in de grote container aan het begin van het campingterrein. Houd het terrein schoon, wij als organisatie stellen dit zeer op prijs.